Adverteren en Advertising via Facebook

Social media heeft een nieuwe wending gegeven aan het adverteren. Both Social is de expert als u een advertentie wenst te plaatsten op social media. De service die u wordt aangeboden is niet slechts beperkt tot Facebook, maar richt zich ook tot andere social media kanalen. Er zijn vele sociale netwerken, echter heeft geen bewezen zo een groot impact te hebben op de wereld als Facebook. Het aantal gebruikers van Facebook heeft de 1 miljard ruim overschreden en heeft zelf zijn stempel gedrukt in Nederland waar er 7 miljoen gebruikers dagelijks levenservaringen delen met familie, vrienden en kennissen. Wat opvalt is dat de gebruikers over het algemeen hoger opgeleid zijn met veelomvattende interesses. Het adverteren via Facebook biedt ruime mogelijkheden wanneer het op neer komt een specifieke doelgroep te bereiken en wel tegen voordelige clickprijzen.  

 

Het wordt voor u makkelijker omdat met Facebook in een keer een gevarieerde groep bereikt kan worden. Door van deze diensten gebruikte maken kunt u likes omzetten in transacties die uw business ten goede komen. De service die wordt aangeboden zal ervoor zorgen dat uw klantenbestand wordt uitgebreid. De Facebook ads worden gericht gestuurd naar degenen die u met uw business wenst te bereiken. Het medium aan social media netwerken is ruim, waardoor u niet slechts op Facebook gefocust hoeft te zijn bij het adverteren. Both Social biedt u de mogelijkheid om ook via andere social media kanalen te adverteren, zoals Pinterest of Twitter.

Het adverteren op social media geschied bij Both Social in een 3 fase systeem waarin u de juiste adviezen en begeleiding wordt aangeboden.

Fase 1. Social Advertising Analyse

In deze fase wordt er samen met u gekeken naar de haalbaarheid van hetgeen u wenst te bereiken met uw Facebook advertentie campagne. Hieraan gekoppeld worden er meerdere persona’s uitgewerkt om te komen tot een uitstekend resultaat. Dit onderdeel richt zich daarom op het verkrijgen van inzicht wie bij uw doelgroep past en de boodschap die daarbij hoort.

Per social media platform (Facebook, Twitter, LinkedInen Pinterest) kunt u snel en simpel de informatie opvragen over het aantal personen die aan uw doelgroep gekoppeld is.

Fase 2. SMA Inrichting

Aan de hand van uw budget wordt er in deze fase een perfecte inrichting gegeven aan uw social media advertenties. U wordt geholpen bij het bereiken van de juiste doelgroep en u bent gegarandeerd van een gedegen uitkomst.

 

Fase 3. Uiteenzetting van de Advertenties

Both Social zet alles in het werk om de advertenties te plaatsen. Er wordt gezamelijk gewerkt naar uw doelstelling. Het bijwerken en onderhouden van advertenties wordt door het gespecialiseerd team gedaan. De resultaten van de advertenties worden voor u bewaard voor eventuele toekomstige campagnes. Zo wordt er steeds gewerkt naar de effectiviteit van het adverteren…

Advertentie voordelen via Social Media:

  • Gericht bereiken van uw doelgroep, bijv. Op geografische ligging (regio, land en stad), geslacht en leeftijd.
  • Duidelijk meetbaarheid van de advertenties
  • Behoud van de relatie na een Like
  • De kosten zijn miniem in vergelijking met standaard advertenties
  • Both Social biedt simpele facturering zonder dat uw creditcard aan te pas komt. De weergave krijgt u duidelijk en overzichtelijk op één factuur!

Laat vandaag nog de social advertising analyse doen voor uw bedrijf! Neemt u vrijblijvend contact op met de coaches van Both Social, die gereed staan u in te lichten over het proces naar een succesvolle social media advertising campagne.