Social media coach

Training Facebook marketing en events

Een social media coach ondersteunt organisaties bij de inzet van verschillende social media kanalen. De coach levert kennis, vaardigheden en ook hands on support. Hierbij heeft de coach een ondersteunende rol om samen met de organisatie het maximale rendement uit social media te halen. Daarnaast is de social coach pro-actief en komt met eigen ideeën over het inzetten van nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van social media.

De coaches van Both Social zijn stuk voor stuk bevlogen social media experts. Hun doel is om te inspireren, bij de les te houden en ondersteuning te bieden bij verschillende strategische en praktische vraagstukken. U houdt zelf de regie over uw social media kanalen, maar u wordt daarbij geadviseerd én bijgestaan door een social media vakspecialist. Dit zorgt ervoor dat uw organisatie voorop (blijft) lopen op de inzet van social media. De coaches van Both Social zijn altijd voorzien van de laatste kennis op het gebied van social media. De social media coaches van Both Social coachen zowel commerciële als non-commerciële organisaties met de inzet van social media.

De voordelen van de social media coach op een rij:

  • Social media kennis en ervaring op afroep
  • Zelf de regie in handen
  • Beschikken over een eigen social media adviseur
  • Gebruik maken van hands on hulp wanneer dat nodig is
  • Beschikken over de nieuwste ontwikkelingen rondom social media
  • Beschikken over social media best practices

De social coaches van Both Social helpen en begeleiden u 1-op-1 bij al uw social media vraagstukken. U houdt zelf de regie zelf in handen en maakt optimaal gebruik van de kennis en kunde van onze coaches. Neem gerust contact op met de coaches van Both Social, we maken graag een afspraak om te vertellen wat we voor u kunnen betekenen.