In-company Masterclasses

Masterclass: social media awareness

De workshop social media awareness laat de deelnemers kennis maken met social media. Welke types social media zijn er, wat is de kracht van social media en hoe wordt social media inzetten binnen organisaties, zowel operationeel als strategisch. Van deze workshop zijn twee varianten, de ene is bedoeld voor uitvoerende medewerkers en de andere voor met name beleidsmedewerkers, midden kader, staf medewerkers, management en directie.

Lees meer over de Masterclass social media awareness >>

Masterclass: De zeven stappen naar social media strategie

Het ontwikkelen van een social media strategie is een serieuze zaak. In deze masterclass  gaan we op basis van gedegen onderzoek en honderden cases een strategie ontwikkelen voor uw organisatie. Op basis van het SMS7 Framework ontwikkelen we een complete social media strategie.

Lees meer over de Masterclass De zeven stappen naar een social media strategie >>

Masterclass: social media basis trainingen

Doel van deze trainingen zijn het opleiden van de deelnemers in social media. Weten hoe je social media inzet voor de eigen organisatie, de do’s en don’ts, hoe als ambassadeur op te treden voor de eigen organisatie en hoe de organisatiedoelen te bereiken m.b.v. social media. Deze basis training social media is bedoeld voor medewerkers die het visitekaartje van de organisatie zijn. Denk aan salesmedewerkers, receptionisten, helpdeskmedewerkers en alle andere medewerkers met externe contacten. Er is een basis training voor LinkedIn en voor Twitter.

Lees meer over de  Masterclass social media basis trainingen >>

Masterclass: social media advanced trainingen

Speciaal voor marketers, pr- en communicatie medewerkers zijn de social media advanced trainingen opgezet. Deze trainingen zijn gericht op het doelgericht inzetten van social media voor de eigen organisatie. Bedrijfsprofielen maken, campagnes voeren, statistieken lezen en meten & bijsturen van campagnes en kanalen. Er zijn advanced traningen voor Twitter, Facebook en LinkedIn.

Lees meer over de Masterclass social media advanced trainingen>>

Zakelijk iPad en Smartphone gebruik

We worden steeds digitaler. Ongemerkt kijken we vele keren per dag op onze smartphone, zodra we uit bed komen en het is het laatste wat we zien voor we gaan slapen. Waar iemand vroeger alleen thuis en op het werk bereikbaar was, is dat nu altijd en overal. Ook zakelijk zien we die verandering overal terug. Overleg gaat tegenwoordig via Skype en emails worden verstuurd met de iPad, Iphone en android telefoon. De in-house training Zakelijk iPad en Smartphone gebruik is gericht op deze doelgroep.

Lees meer over de Masterclass zakelijk iPad en Smartphone gebruik>>

Training Instagram en Pinterest

Moe van het lezen en schrijven van tekst? Instagram en Pinterest zijn makkelijke manieren om op een andere manier aandacht van je (potentiële) klanten te krijgen. Met respectievelijk 1,4 en 1,1 miljoen gebruikers hebben deze social media kanalen de afgelopen jaren in hoog tempo aan marktaandeel gewonnen en zijn ze misschien nog wel effectiever dan Facebook. Wil je mee in de nieuwste ontwikkelingen? Leer dan hoe je met Instagram en Pinterest je social media strategie naar een hoger niveau tilt.

Lees meer over de training Instagram en Pinterest>>

Zakelijk Youtube

Video vormt een steeds belangrijker onderdeel van alle online content. De populariteit van video’s op Instagram, Vine maar zeker ook YouTube toont dat wel aan. Toch leeft bij veel mensen het idee dat het maken van professionele video’s ingewikkeld is. Tijdens de cursus zakelijk YouTube gebruik leert een cursist in 1 dagdeel dat video een super makkelijk onderdeel kan worden van zijn of haar contentstrategie.

Lees meer over de Masterclass Zakelijk Youtube gebruik >>

Masterclass voor Universiteit / HBO / MBO

Both Social verzorgt regelmatig trainingen voor Universiteiten, HBO en MBO instellingen, zoals recentelijk bij Universiteit Twente, Hogeschool Saxion en het ROC van Twente. Both Social geeft deze trainingen in het Engels en in het Nederlands.

Lees meer over de Masterclass voor Universiteit / HBO / MBO>>

Cursus: Zakelijk bloggen

Informatie is tegenwoordig overal te vinden en 24 uur per dag beschikbaar. Bloggen, een manier om “freestyle” je opinie en kennis te delen is dan ook hip. Om succesvol te zijn moet je alleen niet enkel kennis hebben. Bloggen gaat vooral over DOEN! Door te bloggen kun je jezelf profileren als de kenner van je vakgebied die je bent.

Lees meer over de cursus Zakelijk bloggen>>