Een update uit Polen – Gratis Wifi

Het mag inmiddels bekend zijn dat we ook druk bezig zijn om te kijken naar markten buiten onze landgrenzen. Niet dat we die op de korte termijn willen betreden, maar als er voorspellingen zijn over markten die binnen 5 jaar verdubbelen, dan moet je dat toch eens gaan onderzoeken.

 

Het aantal lezers op het vorige blog heeft ons doen besluiten om nog een update over Polen te plaatsen. En dan vooral over ontdekking van het groot aantal gratis Wifi punten op publieke plaatsen, zoals het vliegveld, treinstation enzovoorts. Natuurlijk heb je de grote fastfood ketens, a la McDonalds, die gratis Wifi hebben. Die bedoel ik niet. Het is echt gratis Wifi vanuit het publieke domein.

 

Vaak test ik dat door een tweet met een foto te plaatsen. Leuk om het thuisfront te laten weten hoe het erbij staat. Hieronder staan alle foto’s die ik tot nu geplaatst heb vanuit Polen vanuit een publieke plaats:

 

Bydgoszcz, Treinstation
Bydgoszcz, Treinstation

Lodz Vliegveld
Lodz Vliegveld

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *