Een gouden zet van Hyves EN T-mobile? Integratie is de toekomst

Vandaag kwam Hyves met een nieuwsbericht dat ze gaan samenwerken met T-mobile. Men heeft de mogelijkheid om gratis te bellen met Hyves vrienden.

 

Een erg interessante zet van Hyves en T-Mobile, want zowel het gebruik van sociale netwerken als mobiel gebruik is enorm. De trends laten zien dat we steeds meer op sociale netwerken aanwezig zijn en steeds vaker internet op onze mobiel gebruiken. Maar het gebruik van sociale netwerken gebeurt niet alleen meer achter een computer scherm, maar het wordt ook toegepast via de mobiel.
De verste integratie tussen sociale netwerken en mobieltjes tot nu toe was het downloaden van een applicatie op je mobiel. Waardoor je met één druk op de knop verbonden was met je vrienden in een sociaal netwerk.
Deze integratie gaat een stuk verder. Hier is sprake van een echte samenwerking tussen een telecomoperator en een social netwerk aanbieder. Als deze samenwerking een succes wordt, hoe zal T-Mobile de Europese markt verder gaan bewerken? Er zullen waarschijnlijk meerdere samenwerkingen komen tussen het grootste nationale sociaal netwerk en T-mobile.  Nederland is dus slechts het begin….

Ik ben benieuwd naar de resultaten van Hyves en T-Mobile.Wanneer het een succes wordt, dan zal het ook niet lang wachten zijn op de eerste Hyves mobiel.Mark my words…

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *