A Friday in the life of a Both Solution

Het is vrijdag. Altijd al een aparte dag op de werkvloer. De laatste zaken worden afgerond en het weekend is het gesprek van de dag. Het is de dag van Follow Friday #ff. Het is de dag om een nieuwe social media campagne te beginnen, zodat bezoekers lekker in het weekend ermee aan de slag kunnen.

 

Deze vrijdag staat ook in het teken van afscheid. Het VentureLab programma is afgelopen en dit betekent formeel afscheid van mijn coach, Gilles Meijer van BMBD. Gisteravond is het programma officieel en feestelijk beëindigd. We blijven verbonden aan VentureLab, maar minder intensief dan hiervoor. Hieronder nog de foto’s van gister:

Rob van Lambalgen kondigt einde groep 2 aan
Rob van Lambalgen kondigt einde groep 2 aan

Het einde van VentureLab Twente
Het einde van VentureLab Twente

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *