Vooruitkijken en terugblikken – Wat maakt jou blij?

Happy Both Solutions
Happy Both Solutions

We kennen allemaal de vrijdag. Een dagje waarbij de laatste klussen worden gedaan, uitkijkend naar het weekend of misschien juist reflecterend naar deze week? Wij bespreken vrijdag vaak hoe de week was verlopen en wat we daar van vonden. Zo zijn we afgelopen week naar het ondernemers bijeenkomst in het Muziekcentrum geweest. Daar werd eerst iets verteld of we de financiele crisis al voorbij waren en in het tweede deel werden we kostelijk vermaakt door René van der Gijp over ondernemen en de relatie met voetbal. De week werd verder opgevuld met een ondernemers ontbijt om half 8. Heerlijke broodjes, warme croissants en verse jus. Wat wil een ondernemer nog meer?

Terugblikkend op deze week, waar we echt blij van werden, is doordat we een aantal zeer leuke contacten hebben gemaakt! Dus de vraag aan jou is, wat heeft jou blij gemaakt deze week?

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *