Facebook Spam – Bedreiging voor de conversatie in Social Media in het algemeen?

Spammers hebben ervoor gezorgd dat mailservers steeds verder dichtgetimmerd worden. Door steeds meer spam te versturen via open servers, kwam het moment daar dat alles en iedereen zijn server had dichtgetimmerd.

 

Inmiddels zie ik op de Both Solutions Facebook ook steeds meer spam verschijnen. We hebben het prikboard zo ingesteld dat iedereen zijn commentaar ka n achterlaten. Helaas hebben spammers deze optie ook ontdekt.

 

Het zorgt ervoor dat we nog steeds tijd kwijt zijn aan het verwijderen van spam. Een van de neveneffecten is dat we op een gegeven moment moeten besluiten om de comments uit te schakelen. Hetzelfde geldt voor dit blog. Ook hier zijn spammers voorbij gekomen. Wat denk jij ? Gaat het zo’n vaart lopen ?

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *