Gadu Gadu – De Poolse MSN

Gadu Gadu - De Poolse MSN
Gadu Gadu - De Poolse MSN

Wat is Social Media? Een discussie die vaak gevoerd wordt en vallen de vele populaire messengers, zoals Skype, ICQ en MSN, daar ook onder? In dit blog wil ik niet op deze discussie ingaan. Vaststaat dat het een essentieel onderdeel is van het web.

 

Polen hebben hun eigen messenger, genaamd Gadu Gadu. De letterlijke vertaling is Babbel Babbel. Vaak wordt het programma afgekort tot GG of gg. Het programma heeft meer dan 5 miljoen gebruikers. Het heeft advertenties om de kosten te betalen.

 

Gadu Gadu is vooral makkelijk om contact te onderhouden met Polen. Daarbuiten wordt het amper gebruikt. De website is alleen in het Pools. Handig om contacten te onderhouden met Polen, maar verder niet bruikbaar voor andere landen.

1 Comment

  • juni 5, 2013

    Piotr

    dzien dobre

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *