De nieuwe Facebook Fanpage en de impact voor je bedrijf

Volgens Facebook, zijn de wijzigingen bedoeld om het mensen gemakkelijker te maken over wie ze zijn en wat ze willen delen. Er is enige discussie over, maar daarover later meer.

De bovenkant van de pagina bevat nu een momentopname van wie je bent: waar je woont, waar je werkt, waar je naar school ging en wat belangrijk wat je momenteel werken aan een collectie recent tagged foto’s laat ook zien wat je hebt. de laatste tijd. (Opmerking: Deze wordt automatisch ingevuld wanneer u converteert naar de nieuwe Profile-pagina om deze foto’s te veranderen, klik dan op “Foto’s” onder je profiel foto, nieuwe foto’s te uploaden en / of uzelf tag in bestaande).

 

Navigatie

 

Onder je profiel foto vindt u nu:

 

* Wall

* Info

* Foto’s

* Vrienden

 

De sectie Info biedt nu een kans om meer details over u, wat u doet en wat je bent geïnteresseerd in bijvoorbeeld in het onderwijs en arbeid sectie, die u kunt toevoegen details van een interessant project dat u momenteel aan werkt. Op basis van uw interesses en activiteiten, kan u meer info over de sport je speelt, de films en boeken die u genieten en de activiteiten en belangen die u nastreeft. U kunt dan komen met vrienden die dezelfde interesses en activiteiten te delen.

 

Foto’s

Er is meer nadruk te leggen op foto’s in het nieuwe profiel pagina. Onlangs geüpload of trefwoord foto’s verschijnen onder uw profiel snapshot, zodat mensen kunnen krijgen een glimp van wat je hebt gedaan de laatste tijd.

 

Vrienden

De bedoeling lijkt hier te zijn om te vergemakkelijken groepering van Friends op basis van criteria die u zinvol vinden (dat wil zeggen werk, school, Interesses, enz.)

Voor zover ik kan vertellen, deze wijzigingen gelden alleen voor uw persoonlijke pagina – niet uw bedrijf / Fan pagina – nog niet.

 

Echter, vanuit een business perspectief, kunnen deze veranderingen bieden extra mogelijkheden voor adverteerders. Als Facebook meer gedetailleerde informatie krijgt over haar gebruikers, zullen de adverteerders in staat zijn om beter te richten advertenties en verder verfijnen hun boodschappen een beroep doen op hun doelgroep. Sommige speculeren dat dit de echte reden achter de veranderingen.

Het doel van deze verandering lijkt een ander signaal dat Facebook er naar streeft om  veel meer dan een plaats waar we samenkomen met vrienden.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *