Bye Bye Delicious

Uit 8 Yahoo projecten gaat de stekker. Het gaat om Delicious, Altavista, MyBlogLog, Yahoo! Picks, Yahoo! Bookmarks, Alltheweb, MyM en Yahoo! Buzz.Deze diensten worden opgeheven. Vooral Delicious lijkt op veel weerstand te stuiten.

 

Altavista is al jaren geen belangrijke speler meer. Google heeft Altavista overbodig gemaakt. In een officiĆ«le reactie laat Yahoo weten dat het schrappen van diensten deel uitmaakt van een ‘organisationele afslanking’. Investeringen in producten die financieel niet goed genoeg presteren of niet in de strategie passen worden daarbij stopgezet.

 

Delicious is een tool die wij veel gebruiken. Kijk maar een op http://www.delicious.com/mennoboth. Om je bookmarks te exporteren:

 

1. Log in om Delicious en ga naar je “Settings” pagina.

 

2. Onder de “Bookmarks ” post, op zoek naar de “Export / Backup bookmarks”link.

 

Delicious Export
Delicious Export

 

 

Maandag zal ik 10 alternatieven plaatsen.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *