Op naar Polen, social media onderzoek!

Both Solutions vertrekt aankomend weekend naar Polen voor een nieuw veldonderzoek in social media! Volgens het CBS maken jongeren in Polen meer gebruik van social media dan in Nederland. Polen is een land wat zich razendsnel ontwikkeld op internet gebied en social media gaat hier in mee. De wet van de remmende voorsprong kennen ze niet. Both Solutions gaat kijken wat de kansen en mogelijkheden zijn die social media kan bieden voor het bedrijfsleven. In ons vorige blog kwam naar voren dat Gadu Gadu erg populair is in Polen. Maar hoe zit dit met andere platformen? En hoe gebruiken jongeren en ouderen social media? De belangrijkste vraag voor ondernemers is natuurlijk u kunt meeprofiteren van de groei in Polen? Tijd voor onderzoek!

Polen onderzoek Both Solutions
Polen onderzoek Both Solutions

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *