De veranderende organisatie

Bedrijven veranderen! Iedereen in een glazen huis! Het oude business model bestaat niet meer! Een paar kreten die de laatste tijd de revue passeerde. Deze kreten werden ook gesteld tijdens de dotcom bubbel en uiteindelijk zijn ze uitgekomen.

 

Er is tegenwoordig geen bedrijf meer te bedenken zonder website, maar toch is het allemaal wat minder snel gegaan dan eerst werd voorspeld. Nieuwe communicatie toepassingen zullen ervoor zorgen dat wederom zaken langzaam veranderen in een organisatie.

 

Een organisatie waarbij de lijnen korter worden en er meer via (computer) schermen gecommuniceerd  zal worden. Naast telefoon, e-mail en chat zullen nog veel meer communicatie mogelijkheden hun weg vinden in de organisatie.

 

Wil je hier meer over weten, kom dan naar ons gratis seminar op 31 maart 2011. Meld je hier aan

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *