Het communicatie landschap verandert

Social Media is geen buzz. Het is geen tijdelijke hype die binnen een paar jaar weer verdwenen is.  Op dit moment is het een buzz word en het zal zeker nog zijn slachtoffers gaan eisen, maar social media, gemedieerde media, communicatie en techniek of hoe het ook maar genoemd mag worden, zal zeker blijven.

 

Deze vorm van communicatie gaat niet alle communicatie vervangen. Het zal nooit en te nimmer een complete vervanging zijn voor face to face communicatie. Toch zal deze communicatie steeds meer naast elkaar gaan bestaan.

 

In de komende jaren zullen we meer en meer communiceren via schermen, naast de pc en de mobiel is de tabblet in opkomst. De mogelijkheden voor deze vorm van communicatie nemen steeds meer toe. Gemedieerde communicatie zal steeds meer toenemen.

 

De computer heeft al op bijna iedere functie zijn intrede gedaan en het zal niet lang duren voordat de gemedieerde communicatie tool (bijv. een tablet) hieraan toegevoegd gaat worden. Hoeveel medewerkers hebben er tegenwoordig nou geen telefoon of E-mail?

2 Comments

  • december 18, 2013

    Essay De Technologisering Van Het Communicatielandschap | Inside My Brain

    […] Onbekend. (2013) Het communicatielandschap verandert. Geraadpleegd op 17 december 2013 via https://www.bothsocial.nl/het-communicatie-landschap-verandert/ […]

  • december 18, 2013

    Essay Technologisering Van Het Communicatielandschap | Inside My Brain

    […] Onbekend. (2013) Het communicatielandschap verandert. Geraadpleegd op 17 december 2013 via https://www.bothsocial.nl/het-communicatie-landschap-verandert/ […]

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *