Ipad blijft de keuze!

ChangeWave Research heeft vandaag de resultaten van een enquête in februari onder Amerikaanse professionals en early-adopters waaruit blijkt dat zelfs vóór de onthulling van de iPad 2 klanten bleven overwegen tot aanschaf van een iPad tablet . Volgens het rapport, waren 82% van de ondervraagde klanten, die van plan waren om een tablet te kopen op zoek naar een iPad. De concurrenten zoals de Motorola Xoom, Research in Motion BlackBerry playbook en Samsung Galaxy tabblad een bereik van 3-4 % per stuk.

Ipad blijft de keuze
Ipad blijft de keuze

Apple’s iPad blijft ook tevredenheid van de consument genieten, met 70% van de gebruikers die aangeven “zeer tevreden”  te zijn.

Tablets bleken ervoor te zorgen, gedomineerd door de iPad, dat de geplande aankopen van apparaten zoals eReaders en laptops, in de wacht werden gezet of geannuleerd werden.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *