Seminar: De Glazen Organisatie

Op donderdag 31 maart heeft Both Solutions het seminar “De Glazen Organisatie” gehouden. Tijdens de avond zelf sprak Reinout Both names Both Solutions over de verschillende mogelijkheden van Social Media. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: Marketing, Webcare en Personal Branding. Naast Reinout Both waren de gastsprekers: Jaap van Tilburg (VentureLab Twente), Marco Strijks (Syntens / Saxion) en Nathalie den Engelse (Universiteit Twente).

Met meer dan 80 mensen in de zaal was er sprake van een grote opkomst. Bezoekers en sprekers waren enthousiast. Enkele reacties via #bs2011:

Bezoeker:

Gisteren een interessante #seminar bijgewoond van @bothsolutions #bs2011 in #thecorridor over #socialmedia

Spreker @AIOsocialmedia (Nathalie den Engelse)

Thanx for the invite. Heb het heel erg naar me zin gehad 🙂 #bs2011

Met recht is er sprake van een geslaagde avond. Was u niet aanwezig, maar wilt u wel weten wat Social Media voor uw organisatie kan betekenen? Neem vandaag nog contact op met Both Solutions op 053 – 4836887.

Presentatie Reinout Both
 

Bekijk meer presentaties van Both Solutions.
Presentatie Marco Strijks – Syntens / Saxion

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *