Doorslaand succes voor Adidas met Messi

Binnen 6 uur, 6,6 miljoen fans verzamelen. Hoe doe je het? En hoe profiteert Adidas hiervan? Er gaat een bericht rond in Twitter, waarin te lezen is dat Leo Messi  dit resultaat binnen 6 uur op Facebook heeft geboekt. Of dit daadwerkelijk binnen 6 uur is bereikt, is onduidelijk. Maar daar gaat dit blog niet op in. Het is namelijk zéér interessant om te zien hoe de marketing van Adidas via Leo Messi de boodschap verspreid via Facebook.

Zie volgend bericht dat geplaatst wordt door Leo Messi, met een filmpje van Adidas:

‘As it is difficult to tell you what it’s like during a game, I am sharing with you this video from adidas that shows the passion and the emotions I feel on the pit….See More ‘

Het betreffende filmpje wordt maar liefst 14.413 keer geliked en wekt 3.775 reacties op. Tel daarbij op dat de gemiddelde Facebooker 150 vrienden in zijn netwerk heeft en dit bericht wordt blootgesteld aan zijn netwerk. De perfecte vorm van merk verspreiding is een feit.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *