Presentatie VentureLab Summer School

ijdens de internationale summer school van VentureLab Twente verzorgde Both Solutions een van de trainingen die het internationale gezelschap voorgeschoteld kregen. Menno en Reinout Both namen samen met Nathalie den Engelse de presentatie(s) over social media voor hun rekening.

Both Solutions verzorgde de kick off van de training. ’s Middags legde Nathalie den Engelse (@aiosocialmedia) het principe van power of the many uit. Aan het eind kwam er nog een interessante discussie op gang waarin de gevaren van social media besproken werden.Vragen als: Het gebruik van Foursquare leidt ertoe dat mensen beroofd worden en social media faciliteert de rellen in Londen.Deze vragen zorgde voor een levendige discussie.

Meer presentaties van Both Solutions
Meer informatie:
Reinout Presentatie
Reinout Presentatie

Menno presentatie
Menno presentatie

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *