Het bedrag aan Facebook advertenties groeit met 281%

Het bedrag dat adverteerders uitgaven in het tweede kwartaal van 2011 aan Facebook advertenties is aanmerkelijk hoger dan het bedrag dat in dezelfde periode in 2010 werd uitgegeven. Het gaat hier om cijfers uit de Verenigde Staten, maar aangenomen kan worden dat dezelfde trend in Nederland zichtbaar is.

Volgens de data zijn er veel nieuwe klanten bijgekomen. Bestaande adverteerders geven meer uit aan Facebook advertenties dan een jaar geleden. Ook bij Both Solutions merken we dat Facebook een steeds dominantere plaats gaat innemen in een social media campagne. Facebook ads zijn bij een Facebook campagne onontbeerlijk.

Het complete rapport staat hier.

facebook ads
facebook ads statistieken

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *