Social media kansen tijdens open beursdag Staples

Op 19 november om 13:30 a.s. presenteert Both Solutions de nieuwste Social media ontwikkelingen op de open beurs dag van Staples. Net als vorig jaar zal er ingegaan worden op de ontwikkelingen van bekende social media platformen en komen er succesvolle social media campagnes voorbeelden. Het publiek wordt uitgedaagd om vragen te stellen.

Deze beursdag wordt georganiseerd door Staples Office Centre. Staples Office Centre organiseert elk jaar een open beursdag voor ondernemers uit de regio.  De beurs is de gehele dag en er zijn ook andere ondernemers aanwezig met een stand. Dit is de kans om tijdens het genot van een hapje en een drankje, lekker te netwerken en andere ondernemers in de regio te leren kennen.  Dit gehele event is kosteloos.

Both Solutions daagt ondenemers uit de regio uit om met vragen te komen en het gesprek aan te gaan  over kansen in de social media. Zij zullen hun expertise voor uw organisatie inzetten en concrete oplossingen aan kunnen dragen

Both Solutions zal de gehele dag aanwezig zijn met een stand. Het is extra interessant om langs te komen, omdat Both Solutions een speciale beursaanbieding heeft voor bezoekers aan de Staples Office Centre. Bezoekers kunnen een social media kansen scan afnemen tegen gereduceerd tarief.

Inschrijven kan hier

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *