Business Meets Twente – Een kijkje in de stand van Both Solutions #bmt11

Both Solutions had een stand bij het Business Meets Twente evenement. Een evenement waar ondernemers, studenten en grote bedrijven aanwezig zijn om met elkaar te netwerken.

Business Meets Twente
Business Meets Twente

Met een flinke dosis energie, zijn de Both Solutions drie dagen aanwezig geweest. Het leuke van de beurs is, is dat we bijna iedereen weer even konden spraken, een hand konden schudden en bijpraten hoe het gaat.  Bij praten bleef het niet alleen, want zo ontvingen wij een fotosessie van Petra Tacx (@MensinBEELDnu) en een gave 3D foto van Periview (@periview). Klik hier voor een volledige 3D  view!

Tijdens de beurs hebben we promotie gedraaid voor de social media kansen scan. Deze scan geeft direct inzicht waar uw focus moet liggen in uw social media markt. Hier kan u of uw medewerker direct met een gerichte focus aan de slag in de social media. Hier hebben wij veel positieve reacties ontvangen. We kunnen daarom zeggen dat de beurs geslaagd is. Wat vond u er van?

 

We hebben ook nog meegewerkt aan Twente Onderneemt. Dit filmpje staat ook bij het onderdeel in de pers

 

[youtube]http://youtu.be/9ONy9LW7Wds[/youtube]

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *