Hoe bereik ik bloggers? Google blog search

Er wordt vaak gesproken over de positieve elementen van het bereiken van bloggers. Bloggers zijn moderne journalisten die schrijven voor moderne kranten, genaamd blogs. Als een blogger jouw bericht opneemt, dan komt dit over als een onafhankelijke mening over jouw product of dienst.

 

Google blog search
Google blog search

 

Vraag is echter hoe je deze bloggers kan bereiken. Ten eerste moet je weten welke blogs in jouw markt aanwezig zijn. Een gratis oplossing hiervoor is Google blog search. Dit is een nieuwe dienst van Google, die overigens nog steeds in beta is, en hiermee kan je zoeken in blogs. Met Google blogsearch kan je niet niet alleen blogspot  doorzoeken, maar alle blogs die bekend zijn bij Google.

Mocht je in kaart hebben welke blogs aanwezig zijn in jouw niche, stuur de bloggers dan een gepersonaliseerd bericht. Zorg ervoor dat de bloggers geen standaard persberichten ontvangen, maar een multimediaal bericht waarmee ze ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 

Wilt u weten of een blogger outreach ook voor uw bedrijf geschikt is, bestel dan nu de  social media kansenscan

 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *