Social Media en Zonne-energie

Zonne-energie is voor social media perfect. Er zijn vele mogelijkheden te bedenken die gedaan kunnen worden met social media. In onderstaand filmpje komen een aantal mogelijkheden aan bod. De gebruikelijke promotie opties vallen hieronder, maar ook een app waarmee je kan zien hoeveel energie je al bespaart hebt met de zonnecollectoren op je huis.

 

Facebook, Twitter, LinkedIn en Youtube zijn fantastische middelen om met je doelgroep in contact te komen. Op die manier kan je producten of diensten aanpassen aan uw doelgroep.

 

A-Solar

Inmiddels hebben we bij Both Solutions ook te maken gehad met het promoten van zonne energie via de social media. A-Solar is een bedrijf dat opladers op basis van zonne energie maakt. Wij A-solar geholpen om in contact te laten treden met de doelgroep. Dit hebben wij onder andere gedaan door een Nederlandstalige Twitter en een Engelstalige Twitter. Mensen reageerde enthousiast op het social media gedeelte van A-Solar.

 

A-Solar Twitter
A-Solar Twitter

 

Wilt u weten of uw bedrijf  succesvol social media in kan zetten ?   Bekijk  de  social media kansenscan en start vandaag nog. Of blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief .

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *