Via Facebook naar international

De beursgang van Facebook zorgt ervoor dat alle ogen hierop gericht zijn. Toch gebeurde er ondertussen nog veel meer op dit sociale netwerk platform. Bayern München had een stunt op Facebook waarbij ze uiteindelijk  door de knieeen moesten. Meer informatie hier.

Een ander opvallend nieuwtje was de aankondiging van ADO speler Paul Mulders die opgeroepen was voor het nationale elftal van de Filipijnen. Paul Mulders maakte de overstap van AGOVV Apeldoorn naar ADO Den Haag.

paul mulders internatonal dankzij Facebook
paul mulders internatonal dankzij Facebook

 

De neef van Paul Mulders stuurde een link naar de nationale voetbalbond van de Filpijnen en vervolgens werd Paul Mudlers geselecteerd voor het nationale elftal op basis van zijn Facebook fanpage. Hierna ging het snel, hij werd onderdeel van het team en speelde inmiddels al meerdere internationale wedstrijden.

Hierbij de link naar zijn fanpage.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *