Social Media in de bouw

Both Solutions zal in 2012 meer seminars gaan geven over social media in een bepaalde branche. Op 6 maart 2012 trappen we af met social media en de bouw. De bouw sector heeft het niet bepaald makkelijk de laatste tijd, maar toch geloven wij dat ook in de bouwsector de innovaties doorgaan op het gebied van social media.

 

In de bouw gaat het vaak om langdurige projecten, waarbij communicatie met diverse stakeholders van essentieel belang is. Facebook, LinkedIn, bloggen, Twitter en Pinterest kunnen op die manier zeer interessant zijn.

 

De presentatie van Both Solutions over social media in de bouw.

Hieronder nog een aantal (Engelse) presentaties over Twitter, bloggen, LinkedIn en Facebook die als inspiratie kunnen dienen staan hieronder:

Mocht je meer willen weten over of social media geschikt is voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *