Wunderkit, een social media platform om projecten succesvol te laten verlopen!

Wunderkit is een nieuwe manier om online projecten in allerlei formaten in goede banen te leiden. Het is een uitbreiding van de applicatie Wunderlist waarin men een to-do-list kon opstellen en door er een online planningsysteem van te maken is het een nieuwkomer in de social media wereld. Hoe werkt het?

Wanneer je een Wunderkit-account hebt aangemaakt kun je een project starten. Je kunt zelf projecten opstarten en mensen uitnodigen of je kunt uitgenodigd worden door anderen om deel te nemen aan een project. Het gaat immers om het tot een goed einde brengen van een gezamenlijk project! Het project is zichtbaar in 3 delen, namelijk: het dashboard, de taken en de notities.

Op het dashboard zie je alle updates van het project. Wie er toegevoegd is, wie er een taak heeft aangemaakt, wie een notitie geschreven heeft en daarop kunnen reacties gegeven worden. Tot zover lijkt het nog steeds op een standaard social media platform als Facebook of Hyves. De belangrijkste functie van Wunderkit is het gedeelte Taken. Het spreekt voor zich dat men hier taken kan aanmaken, maar het is ook mogelijk om een start- en einddatum aan de taak vast te maken, het toevoegen van tags om ze te laten opvallen of om ze te categoriseren en het toewijzen van taken aan een projectgenoot of het zelf opeisen van de taak. De functie Notities is voor berichten die te lang zijn voor slechts een reactie zoals nieuwe ideeën. Alles wat tijdens een project in Wunderkit geplaatst wordt is strikt privé en blijft dus ook binnen jouw projectgroep.

Het uiterlijk van Wunderkit

Wunderkit is effectief en simpel. Het is een groepgerichte to-do-list en door het toevoegen van tags en het toewijzen van taken aan bepaalde personen draagt het bij aan een fijne en goede samenwerking. Wunderkit is te gebruiken op computers, tablets en mobiele telefoons dus wanneer iemand een  taak volbracht heeft krijg je hier direct een update van. Probeer het eens uit!

Wil jij weten wat Wunderkit voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *