$cashtag van Twitter helpt belegger!

Twitter helpt beleggers met meer relevante informatie via de zogenoemde cashtag. Beleggers kunnen gemakkelijker inforatie verkrijgen via social media over beursgenoteerde bedrijven. Na de hashtag, introduceerde Twitter de cashtag.

 

Met de hashtag, een woord met een # ervoor, kunnen bezoekers sneller discussies en informatie over bepaalde onderwerpen vinden op Twitter. Een voorbeeld is hiervan is #auto.

Nu is daar het dollarsymbool $ bijgekomen, wat voor een beurssymbool wordt geplaatst. Zoals $AAPL, voor het technologie bedrijf Apple of $GOOG, zoals Google in financiele kringen genoemd wordt. Zo kunnen gebruikers tweets over aandelen en ondernemingen makkelijker vinden.

Wil jij weten wat Facebook voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *