De nepvolgers van Lady GaGA

Er is commotie ontstaan rond de volgers van onder andere Lady Gaga en Barack Obama. Met een nieuwe tool, FakePeople, kan je zien hoeveel nep personen iemand heeft. Nep personen zijn Twitter accounts die niet actie gebruikt worden.

Vaak kan je dit soort Twitter volgers kopen. Hierdoor lijk je populair, maar in werkelijkheid is je bereik niet toegenomen. Nu blijkt dat populaire online sterren zich hier ook schuldig aan maken, zullen de komende tijd wel meer neppers worden onthuld.

Tool om te controleren staat hier

 

Lady Gaga - Hoe populair op Twitter?
Lady Gaga – Hoe populair op Twitter?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij weten hoe je wel echte volgers kan krijgen? Neem dan contact met ons op.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *