Facebook zorgt bezoekers, Pinterest zorgt voor betere kopers.

Tenminste, als je het onderzoek van RichRelevance moet geloven. Het onderzoek geeft aan dat bezoekers van Pinterest meer uitgaven dan bezoekers vanaf Facebook. Facebook is wereldwijd het meest gebruikte platform en Pinterest is nog steeds maar een kleine speler.

Er zijn nog maar weinig Nederlanders die Pinterest hebben en ook daadwerkelijk actief gebruiken. Toch kunnen (web) winkels voordeel halen als ze nu beginnen met Pinterest. Voor een retail winkel is een social media strategie met Pinterest zeker aan te overwegen.

Hieronder staat de infografic van het onderzoek.

Wilt u ook Pinterest optimaal gebruiken in uw social media mix? Neem dan nu contact op.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *