De vernieuwde Twitter Avatar via mobiele applicatie

Onlangs kwam Twitter met een nieuwe update voor haar mobiele applicatie. Veel schokkends bevatte deze update niet, maar de functie om een vernieuwde avatar (profielfoto) in te stellen is wel interessant. Voorheen was het mogelijk om slechts een foto als avatar in te stellen en deze lichtelijk bij te snijden. Weinig enerverend dus. Echter, Twitter heeft, en laat ze het niet horen, een voorbeeld genomen aan Facebook Timeline waar men een coverfoto en een profielfoto moet kiezen waardoor deze elkaar overlappen. Het is nu mogelijk om via de mobiele telefoon een foto in te stellen als ‘Kop’ en daarvoor zal dan de profielfoto verschijnen. Vervolgens is het ook mogelijk om de biografie, die voorheen naast de avatar werd weergegeven, in de ‘Kop’ te laten verschijnen. Met een simpele scroll maakt de profielfoto dan plaats voor een unieke biografie.

‘Kop’ en Biografie.

Wil jij weten wat  Twitter voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *