Feeling younger by getting older

De ontwikkelingen op het gebied van ICT zorgen voor een groeiende kloof tussen verschillende generaties. Jongeren en ouderen hebben andere verwachtingen van mekaar en er is meer en meer sprake van een generatiekloof. 

Reden voor de Europese Commissie om het “Lifelong Learning Progamme” te ontwikkelen om met Europese lidstaten en Turkije tot oplossingen voor deze uitdagingen te komen. Een van de projecten die opgestart zijn is het “Feeling Younger by Getting Older” project.

Both Social is door de Universiteit Twente gevraagd om bij te dragen aan de bijeenkomst in Kırşehir, Turkije. Op maandag 7 april, dinsdag 8 april en woensdag 9 april neemt Both Social verzorgt Both Social een lezing over generatie leren door middel van social media. Hou onze Facebook en Twitter in de gaten voor updates.

Programme Long life learning
Lifelong learning Programme

feeling younger by getting older European project
FEELING YOUNGER BY GETTING OLDER

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *