Hoeveel tijd wordt er gemiddeld aan social media besteed

Er blijkt een enorm verschil te zijn in het gebruik van de verschillende social media platformen. Dat blijkt al uit het feit dat LinkedIn vaak als zakelijk wordt gezien, terwijl Facebook veel meer een priv├ę netwerk is.

Daarnaast blijkt ook dat het Facebook gemiddeld 18 minuten per dag wordt gebruikt, terwijl LinkedIn maar 17 minuten per maand wordt gebruikt. Facebook en Pinterest zijn echte tijdslurpers. Pinterest is na Facebook gemiddeld genomen het meest tijdslurpende netwerk.

Alle gegevens staan hieronder. Is dat herkenbaar?

Tijd per dag
Tijd per dag

2 Comments

  • juni 9, 2015

    Marleen

    Er wordt te veel tijd besteed aan het bijhouden van je sociale contacten via social media. Hierdoor is het veel gemakkelijker om iemand even wat te vertellen via je telefoon dan het in het echt te doen waardoor het bijhouden van sociale contacten in het hedendaagse leven verwaterd en de mensen zichzelf steeds meer gaan isoleren

  • september 14, 2015

    Blog #2 | Social Media 2015

    […] Both Social. (19 mei 2014). Hoeveel tijd wordt er gemiddeld aan social media besteed. Geraadpleegd op 14 september 2015. URL: https://www.bothsocial.nl/hoeveel-tijd-wordt-er-gemiddeld-aan-social-media-besteed/ […]

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *