Both Social actief betrokken bij EU ontwikkelingen

In april heeft Both Social een bijdrage geleverd aan EU programma “feeling younger by getting older” in het Turkse Kirsehir. Na de succesvolle bijdrage en bijeenkomst is Both Social wederom gevraagd om een bijdrage te leveren aan de afsluitende bijeenkomst in Nicosia, Cyprus.

Doel van het programma is om kennis tussen verschillende generaties actief te blijven overdragen. Hiervoor kan de inzet van social media een belangrijke rol spelen.
Op 2 en 3 juni zal Menno Both een bijdrage leveren door de meest recente projecten van Both Social over generatieleren te presenteren. Daarna organiseert Both Social in samenwerking met de overkoepelende organisatie een brainstormsessie. Doel van deze brainstormsessie is het generatieleren naar het volgende niveau te tillen.
Both Social zal intensief betrokken zijn bij de afsluiting van het project en het geleerde in de praktijk te brengen. Hou onze Facebook en Twitter in de gaten voor de ontwikkelingen.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *