Het WK 2014; De social media statistieken!

Het wereldkampioenschap zit erop. Duitsland is wereldkampioen en Lionel Messi is de beste speler van het toernooi geworden. Tijd om eens op social media te kijken hoe de finale werd beleefd. Hieronder hebben we een infographic geplaatst van hoeveel data op Facebook werd gebruikt tijdens het verloop van de wedstrijd.

Op Facebook waren de meeste gebruikers voor Argentinië. Dit komt ook duidelijk terug in de data analyse. Messi werd tijdens de finale vaker genoemd dan alle spelers van het Duitse team samen. Aan de Duitse kant werd Mario Götze het meest genoemd in de Facebook posts.
Verder blijkt dat 61% van alle fans een supporter was van Argentinie, terwijl 39% zich achter Die Mannschaft stond.

facebookworldcupbig

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *