Facebook en de oktoberfeesten…

Het oktoberfeest is weer ten einde. Wie de afgelopen periode zo nu en dan op Facebook of Twitter heeft gezeten, zal weten dat de oktoberfeesten aan de gang waren. Foto’s van grote pullen bier, lange tafels, mannen en vrouwen in lederhosen en dirndl’s, ze kwamen in grote getalen voorbij op de verschillende sociale media. Voor de liefhebbers van deze jaarlijkse feesten zijn er een paar leuke infographics opgedoken over de oktoberfeesten.

Met name op facebook speelden vele bedrijven, consumenten en amusementssites in op de grootste bierfeesten ter wereld. Facebook zette een aantal gegevens over deze feesten op een rij:

oktoberfest_facebook_1

oktoberfest_facebook_2

oktoberfest_facebook_3

 

 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *