Both Social op de Business Meets Twente 2014…

Sinds een aantal jaar is Both Social kennispartner van de Business Meets Twente. Deze zakelijke beurs die wordt gehouden in de Go Planet hall in Enschede heeft als doel om bedrijven, instellingen en professionals uit de regio met elkaar in contact te brengen en zo het Twentse bedrijfsleven te stimuleren.

Vorige week vond de beurs plaats en wij kijken terug op een mooie editie vol interessante ontmoetingen, boeiende lezingen en bijzondere initiatieven. De samenwerking tussen Business Meets Twente en Both Social is erg uitgebreid en divers.  Zo hadden we een stand waar we geïnteresseerden konden informeren over diensten en hielpen we Business Meets Twente met een goede aanloop naar de beurs op social media, waar we nieuws over de beurs, sprekers en standhouders naar een groot geïnteresseerd publiek verspreidden. Een andere belangrijke activiteit was (en is) de monitoring van de verschillende social media kanalen.

De stand van Both Social op de Business Meets Twente...
De stand van Both Social op de Business Meets Twente…

Naast de bovenstaande activiteiten is Both Social voor deze editie gevraagd om twee lezingen te verzorgen over Social Media.  In een volle zaal met geïnteresseerden verzorgde Menno Both een interessante interactieve sessie waarin het onderwerp social media uitgebreid aan bod kwam. Zo werd het belang van social media besproken, kwamen huidige trends en ontwikkelingen aan bod, gaf Menno een aantal praktische tips en trics en werd er wat dieper in gegaan op social media strategieën.

Op zowel de beurs als op Menno’s presentatie kwamen erg veel positieve reacties binnen. De presentatie is in zijn geheel terug te lezen op slideshare:

 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *