Wat leert Valentijn ons over online marketing?

Aankomend weekend is het wederom Valentijn. Een mooi moment voor veel mensen om even extra aandacht aan de partner te geven. Voor bedrijven een mooi moment om in te haken op de verschillende social media. Verwacht daarom weer een hoop inhakers van de grote merken, zoals KLM, NS en Jumbo.

Verwacht wordt dat het social media gebruik op Valentijnsdag wederom enorm is. Iedereen wil die bloemen, horloges, chocolade, etc. krijgt, zal dit willen delen op social media. Als bedrijf kan je vooraf je klanten informeren over de mogelijkheden van social media.

Andere mogelijkheden? Als er sprake is van een liefdesrelatie op de werkvloer, laat dan uw medewerkers aan het woord. Wees niet bang om wat plezier te hebben!

Infographic Valentijn
Infographic Valentijn

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *