Social media afmetingen: een infographic

Iedereen die actief is op Twitter, Facebook of LinkedIn weet dat de afmetingen van de afbeeldingen op die sites nog wel eens wijzigen. Geen ramp, maar je moet er wel rekening mee houden, want voor een mooie strakke look van je social media kanalen is het belangrijk dat de door jou gebruikte afbeeldingen goed passen binnen de formaten van de verschillende netwerksites.

Om dit makkelijk te maken vonden we onderstaande infographic. Het is een mooi alles in 1 lijstje van de afbeeldingsformaten op Twitter, Facebook, Google+, Instagram, Pinterest, Tumblr, Youtube en LinkedIn, zoals die op dit moment zijn. Voor hoelang de infographic kloppend is durven we niet te voorspellen maar voor nu is het een erg handig document om paraat te hebben.

Klik op de onderstaande afbeelding om de infographic te bekijken:

2015-Social-Media-Image-Sizes

Bovenstaande infographic van Setupablogtoday.com.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *