Online strategie college in Emden door Both Social

Both Social is een internationale samenwerking aangegaan. Samen met Saxion University of Applied Sciences en de Emden University of Applied Sciences heeft Both Social een college verzorgd over een online strategie op basis van het online strategy canvas dat Both Social samen met Saxion University of Applied Science en Universiteit Twente heeft ontwikkeld. 

Both Social beschikt over online mediacoaches die alles kunnen vertellen over online marketing. Met name het online strategy canvas is in de lessen aan bod komen, zodat de Duitse studenten hiervan leren en om hiermee te werken in de praktijk. Dit online strategy canvas is bedacht, uitgewerkt, wetenschappelijk gevalideerd en wetenschappelijk gepubliceerd door Both Social, de Universiteit Twente en Saxion hogeschool.

Deze internationale samenwerking resulteerde in een project tijdens de International Project Week  2018 dat plaats vond op de Emden-Leer University of Applied Science in Duitsland. Deze week wordt hier lesgegeven aan de studenten in Emden tijdens de International Project Week. Verder komen er uit heel Europa studenten, docenten en bedrijven op deze projectweek af om allen hun innovatie kennis te delen met elkaar. Topics als ondernemerschap, digital marketing en soft skills zullen aanbod komen.

 

 

Klik hier voor een online strategie uw organisatie

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *