Both Social geeft wederom strategie college in Emden

Dit jaar stond natuurlijk de internationale project week weer op de planning voor de studenten van de Emden University of Applied Science. Bij Both Social weten ze maar al te goed hoe leuk het is om onderdeel uit te mogen maken van deze bijzondere week. Vorig jaar was een groot succes en dit is dan ook de reden dat zij ook dit jaar studenten weer hebben bijgeschoold over alles wat met online marketing en ondernemerschap te maken heeft. Laten we eens bekijken wat de studenten dit jaar hebben geleerd!

 

 

Gastcollege – toepassing van strategy canvas

Ook dit jaar is Both Social weer een samenwerkingsproject aangegaan met de Emden University of Applied Science om een college te geven aan leergierige studenten. Both Social heeft het college geheel in lijn gemaakt van het vormen van een online strategie op basis van een Digital Strategy Canvas. Dit canvas is ontwikkeld door de mensen van Both Social in samenwerking met de Saxion University of Applied Science en met de Universiteit Twente. Deze samenwerking heeft zeker haar vruchten afgeworpen.

Both Social is al voor een ontzettend lange tijd bekend met de wereld van de online marketing. In een wereld als die van ons is het natuurlijk super belangrijk dat je ervoor zorgt dat jij als ondernemer zijnde opvalt op het internet. Door de adviezen van de online mediacoaches is iedereen in staat geweest om te leren hoe je nu echt moet aanpakken voor de markting. Door het gebruik van de online strategy canvas kan iedereen leren hoe deze theorie om moet worden gezet naar de praktijk.

 

 

Een sterke samenwerking

Deze samenwerking heeft gezorgd voor het ontstaan van een project voor de International Project Week 2019 in Duitsland. Emden-Leer University of Applied Science heeft tijdens deze week talloze projecten en sprekers bij elkaar gesprokkeld om er een leerzame en vooral leuke week van te maken. Samen met Both Social zijn de studenten geprikkeld om actie te ondernemen, kennis te delen met de andere studenten en risico’s durven nemen. Van digital marketing tot aan de stappen die nodig zijn om als ondernemer zijnde verder te kunnen, alles is aan bod gekomen tijdens dit gastcollege van Both Social tijdens de International Project Week van 2019!

 

 

 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *