Beste gratis project templates in Google Sheets

Heeft u behoefte aan een betere aanpak van uw projectmanagement, maar mist u de tijd om een heel nieuw systeem te creëren? Het goede nieuws is dat er een makkelijkere manier is om uw projecten soepel te laten verlopen. Dit is door gebruik te maken van project management templates in Google Sheets. Zoek de juiste template om uw projecten en teamleden beter georganiseerd te laten zijn. Hierdoor mist u nooit meer een deadline of oplevering aan de klant. Tijd om er achter te komen wat de beste gratis templates zijn binnen Google Sheets.

 

Waarom Google Sheets te gebruiken?

Google Sheets is in feite vergelijkbaar met de Microsoft Office line-up programma’s.  Als u Google Sheets nog niet gebruikt, zijn er een paar redenen waarom u vandaag nog zou moeten beginnen met deze templates:

  1. Het is volledig gratis. U hoeft niets te betalen om Google Sheets te gebruiken, inclusief de templtes die we later zullen laten zien
  2. Het is super toegankelijk. Met behulp van Google Sheets kunt u zich aanmelden bij uw account en uw spreadsheets bekijken vanaf elke plek ter wereld, zolang u maar toegang hebt tot het internet.
  3. Het is eenvoudig te gebruiken. De eenvoudige werkbalk van Google Sheets bovenaan is vergelijkbaar met wat u vindt in Microsoft Excel. Er zitten alleen wat extra functies op die van belang kunnen zijn. U kunt ook gemakkelijk uw Microsoft Excel-bestanden openen in Google Sheets.

 

Google Sheets Gantt Chart Template

Een typische Gantt-grafiek bestaat uit horizontale lijnen en een tijdlijn van wanneer bepaalde mijlpalen op een project- of productieschema moeten worden voltooid. De Gantt template van Google heeft alles wat je maar nodig hebt voor uw bedrijf. In dit template vindt u de volgende zaken: Informatie over elke fase van het project, inclusief sub taken die binnen de fasen vallen, toegewezen taakeigenaars, startdata en natuurlijk de vervaldata

 

Project Timeline Template

Met deze gratis Timeline Template voor projecten uit de Google-galerij heeft u een visueel aantrekkelijke en eenvoudig te begrijpen manier om alle belangrijke details van uw project in kaart te brengen. Deze template is vergelijkbaar met een Gantt-grafiek qua stijl. Hij laat uw doelen, budgetten en projecten zien  in een oogopslag. Echter laat deze Timeline Template ook informatie zien die u nodig heeft op het gebied van de countdown voor uw projecten.

 

Condensed Project Timeline Template

Beschouw dit sjabloon als een verkorte versie van de Timeline Template. U kunt dezelfde informatie overbrengen, maar er zal meer nadruk worden gelegd op de planning dan op de details van het project. Een ander interessant kenmerk van deze Timeline Template is dat u in vergelijking met de tijdlijn ervoor ook een tijdskolom kunt vinden. Hierdoor kan iedereen die aan het project werkt een betere inschatting krijgen over de duur van elke fase. Dit komt zeker van pas, ongeacht het type project dat je graag wilt realiseren.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *