Waarom je zou moeten kiezen voor LinkedIn Sales Navigator

Social selling heeft het verkooplandschap getransformeerd, waardoor het makkelijker dan ooit tevoren is om verbinding te maken met prospects en om leads op een organische manier te ontdekken. LinkedIn, het standaard platform voor professionele netwerken en relaties, is al lang een populaire en effectieve plek om sales leads te vinden. Nu biedt LinkedIn Sales Navigator verkoper nog meer mogelijkheden om leads te ontdekken en hun leads effectief te beheren. Hier is alles wat je moet weten over LinkedIn Sales Navigator om te bepalen of het voor jouw bedrijf geschikt is.

 

Wat is LinkedIn Sales Navigator?

LinkedIn heeft zowel gratis als betaalde versies. Er zijn betaalde licenties voor recruiters, werkzoekenden, professionals en nu ook voor verkopers. LinkedIn Sales Navigator is de betaalde verkoopoplossing van LinkedIn.   Het is een sales management tool ontworpen om verkopers te helpen het uitgebreide netwerk van LinkedIn effectiever aan te boren en uiteindelijk meer (en betere) deals te sluiten.

 

Voordelen van LinkedIn Sales Navigator

De uitgebreide premium functies en verkoopmiddelen die beschikbaar zijn op Sales Navigator brengen een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Naarmate je  leert hoe je Sales Navigator effectiever kunt gebruiken, profiteer je van nog meer voordelen. Hier zijn slechts enkele voordelen die je zult ondervinden bij het gebruik van Sales Navigator:

 

  • De CRM-integraties zijn mogelijk

Sales Navigator integreert met verschillende populaire sales apps en customer relationship management programma’s. Importeer super snel jouw Sales Navigator-gegevens in je favoriete CRM en ga aan de slag! Dit maakt het nog eenvoudiger om je leads te beheren en je verkoopgegevens vanaf één locatie bij te houden.

  • Gerichte zoekopdrachten

De geavanceerde zoekfunctie van de Sales Navigator geeft verkopers de mogelijkheid om hun ideale leads nauwkeuriger te zoeken en relevante verbindingen te ontdekken. Verkopers kunnen kiezen uit een groot aantal filters voor onder andere mensen en/of bedrijven. Deze zoekfilters besparen verkopers tijd door je te helpen bij het vinden van de juiste personen. Hierdoor heb je meer tijd over die je kunt besteden aan het opbouwen van relaties en het sluiten van deals.

  • Meer inzicht in de verkoop en in de prospects

Het mooie van Sales Navigator is dat hoe meer je het gebruikt, hoe meer gegevens het kan gebruiken om waardevolle inzichten te leveren. Terwijl je prospects zoekt, leads opslaat en verbindingen maakt, houdt Sales Navigator je op de hoogte van updates in uw netwerk. Normaal gesproken kun je alleen de beperkte profielen van mensen buiten je netwerk bekijken. Met Sales Navigator kunnen leden die informatie “vrijspelen” (tot 25 profielen per maand), zodat je jouw leads beter kunt begrijpen en meer connecties kunt maken.

 

Deze voordelen maken het gebruik van Sales Navigator echt een must voor alle bedrijven die hun leads willen verbeteren. Op de site van Sales Navigator kun je alle informatie met betrekking tot de dienst terugvinden. Het is werkelijk waar een van de beste investeringen die men maar kan maken voor het bedrijf.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *