Online Marketing

Benieuwd hoe uw merk online het meest succesvol kan zijn?

Both Social verzorgt een complete online strategie zodat u als organisatie kunt doen waar u goed in bent. Onze visie is engagement en wij streven daarmee altijd naar warme banden tussen mens en merk. Dit alles voor een optimaal resultaat.

Online Strategie

Online Strategie

Waar staat uw organisatie voor? Wat zijn uw doelen? Op welke doelgroep gaat u zich richten? Aan de hand van ons wetenschappelijk gevalideerde online strategy canvas leggen wij de basis voor een gepersonaliseerde online marketingstrategie.

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Social media marketing is een mix van mogelijkheden, platforms, doelgroepen, regels en etiquette in het social media landschap. Hiermee doelgericht en succesvol om te gaan vergt veel kennis en expertise.

Online Media Content Marketing

Online Media Content Marketing

Content marketing maakt een steeds groter onderdeel uit van een marketingstrategie. Ook op social media wint relevante ‘valuable’ content het van een simpele aanbieding.

Online Adverteren

Online Adverteren

Internet heeft een nieuwe wending gegeven aan het adverteren. Online adverteren is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Both Social is de expert als u online advertenties wenst te plaatsten op Google, Facebook, Instagram of LinkedIn.

E-mail Marketing

E-mail Marketing

Veel mensen denken dat e-mails niet meer zo vaak verstuurd worden, ze vinden het maar een beetje ouderwets allemaal. Dit klopt alleen niet, email is namelijk nog steeds ontzettend populair.

Adverteren op Amazon

Adverteren op Amazon

Google shopping is al lang niet meer de enige speler die een koop- en verkoopdienst aanbiedt. Amazon is namelijk de laatste jaren steeds verder uit gaan breiden, ook zij hebben nu een dergelijke service die je kunt gebruiken.

Training

Training

Both Social Academy is een gecertificeerd (CRKBO) opleidingscentrum voor kort volwassen onderwijs in Deventer. Wij trainen ondernemers, managers en medewerkers met de inzet van online tools.

Professionele website

Professionele website

Wanneer je een website hebt die niet aantrekkelijk is voor de klant en niet hoog in de zoekmachines staat zal het een stuk lastiger zijn om goede resultaten te behalen. Wij staan voor je klaar om jou te voorzien van een professionele website, een website die klanten binnen weet te halen.

Consultancy

Consultancy

Een consultant ondersteunt uw organisaties bij de inzet van verschillende online kanalen. De consultant levert kennis om uw digitale strategie succesvol op te zetten en uit te voeren. Hierbij heeft de consultant een ondersteunende rol om samen met de organisatie het maximale rendement uit uw online inspanningen te halen.