Digital strategy, social media en online marketing academy

Both Social Academy is een gecertificeerd (CRKBO) opleidingscentrum voor kort volwassen onderwijs in Deventer. Wij trainen ondernemers, managers en medewerkers met de inzet van digital strategie, online strategie, online marketing en social media. De trends en ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Het is daarom belangrijk om up-to-date te blijven.

Binnen Both Social academy kunt u verschillende trainingen volgen, afhankelijk van uw wensen en niveau. De trainingen kunnen plaats vinden op het kantoor in Deventer of als InCompany training. Bepaalde trainingen worden alleen als InCompany training aangeboden.

In Deventer

Volg een training bij Both Social in Deventer en leer alles over (de toepassingen van) social media! Wij bieden verschillende trainingen aan, zodat er altijd iets bij zit wat goed bij u past. De trainingen worden altijd gegeven in kleine groepen zodat er genoeg tijd is voor persoonlijke aandacht. Bovendien is er genoeg tijd om vragen te stellen. Alle InDeventer trainingen vinden plaats op de Keulenstraat 12 te Deventer. Bij iedere training is het van belang dat u uw laptop of iPad meebrengt. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Momenteel bieden wij de volgende trainingen aan:

Online Marketing (Basis)

Online Marketing (Basis)

Tijdens de training online marketing (basis) leert u in drie lessen hoe u online marketing het beste kan inzetten in uw marketingmix. De volgende lessen starten op 17 oktober.
Digital Strategy

Digital Strategy

Tijdens de  Digital Strategy training leert u op basis van het ‘Social Media Strategy Canvas’ uw eigen perfecte online strategie te ontwikkelen.De volgende lessen starten op 1 november.
InCompany

Met de InCompany trainingen van Both Social haalt u de experts in uw organisatie. Een InCompany training kan op individueel-, team- en/of organisatie niveau.

E-mailmarketing met MailChimp

E-mailmarketing met MailChimp

E-mail marketing is een zeer effectieve manier van marketing. De service van Mailchimp is voor iedereen toegankelijk en het zorgt voor een efficiëntere inzet van e-mailmarketing.
Zakelijk bloggen

Zakelijk bloggen

Steeds meer mensen schrijven- of zijn geïnteresseerd in blogs. Blogs zijn een ideaal middel om informatie over te brengen of nieuws wilt delen met anderen.  Het is hierbij belangrijk dat je weet hoe je een blog juist opstelt.
Google Analytics

Google Analytics

Met Google Analytics kunt u op een eenvoudige manier de statistieken van uw website verzamelen en bijhouden. Of u nou meer bezoekers wilt of wilt weten wie uw bezoekers zijn zodat u uw marketingactiviteiten gerichter kunt doorvoeren, het is allemaal mogelijk.
Vakgerichte social media

Vakgerichte social media

Social media moet voor elk specifiek vakgebied op een andere manier worden ingezet. Bent u werkzaam in de bouw, het onderwijs of in de zorg? Tijdens onze workshop vakgerichte social media zult u leren hoe u doelgericht en optimaal social media leren inzetten.
SEA Training

SEA Training

Er zijn op dit moment een hele hoop bedrijven in ons land. Ieder bedrijf moet weer zijn uiterste best doen om er voor te zorgen dat ze opvallen. Dit is nog niet zo heel makkelijk, u moet er namelijk echt voor zorgen dat de potentiele klant daadwerkelijk op uw website terecht komt.
SEO Training

SEO Training

SEO is een van de meest gebruikte methodes om extra klanten naar een website te halen. Als je iets opzoekt op het internet dan gebeurd dit toch wel vaak via Google. Google is niet voor niets de grootste zoekmachine van ons land. Hier kun je echt alles op vinden.
WordPress training

WordPress training

Het is helemaal niet meer zo moeilijk om zelf een website op te zetten. Uw kunt dit zo doen door middel van WordPress, dit systeem is op dit moment echt het beste op het gebied van goedkope en makkelijke websites.