Social media in uw vakgebied

Both Social wil graag haar kennis en ervaring overdragen m.b.t. social media en heeft een aantal social media cursussen, workshops en trainingen samengesteld rondom verschillende thema’s en kennisniveaus; social media awareness, basis social media en advanced social media. De social media trainingen kunnen gegeven worden op de eigen trainingslocatie in Deventer, Overijssel.

 

Iedere social media training is in eigen huis ontwikkeld, is custom made, is informeel, interactief en inspirerend. Tijdens de trainingen worden de deelnemers betrokken bij de onderwerpen en uitgedaagd aan de slag te gaan met social media. De deelnemers gaan naar huis met relevante en bruikbare kennis die direct in de praktijk toepasbaar is. De geleerde kennis kan gelijk de volgende dag toegepast worden!

Online Strategie: Zorg

Online Strategie: Zorg

Waar staat jouw organisatie voor? Wat zijn jouw doelen? Op welke doelgroep ga je je richten? Aan de hand van ons wetenschappelijk gevalideerde online strategy canvas leggen wij de basis voor een gepersonaliseerde online marketingstrategie.

Online Strategie: Onderwijs

Online Strategie: Onderwijs

Wil je een social media expert van Both Social als (gast)docent? In samenspraak en op interactieve wijze verzorgt Both Social regelmatig social media trainingen en workshops voor Universiteiten, HBO en MBO instellingen.

Online Strategie: Bouw

Online Strategie: Bouw

Wil je beginnen aan social media in de bouw, maar weet je niet precies hoe? Of ben je al voorzichtig aan het experimenteren, maar heb je nog geen concreet social media plan? Of wil je gewoon betere stappen maken? Tijdens de workshop social media in de bouw leg je een basis voor een succesvolle start.