Online adverteren

Internet heeft een nieuwe wending gegeven aan het adverteren. Online adverteren is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Both Social is de expert als u online advertenties wenst te plaatsten op Google, Facebook, Instagram of LinkedIn. Het online adverteren geschied bij Both Social door middel van geavanceerde software, artificial intelligence en een team van special specialisten.

 

Google, Facebook en Instagram adverteren

 

Er komen online steeds meer opties bij. Eerst was het belangrijk om te adverteren via Google, maar inmiddels zijn ook Facebook en Instagram belangrijke platformen. Om het meeste rendement uit een advertentie euro te halen, hebben wij speciale software. Onze software berekent of uw advertentie het beste presteert op Google, Facebook of Instagram.

 

Both Social zet alles in het werk om de advertenties te plaatsen. Er wordt gezamenlijk gewerkt naar uw doelstelling. Het bijwerken en onderhouden van advertenties wordt door het gespecialiseerd team gedaan. De resultaten van de advertenties worden voor u bewaard voor eventuele toekomstige campagnes. Zo wordt er steeds gewerkt naar de effectiviteit van het adverteren.

Advertentie voordelen via online media:

  • Gericht bereiken van uw doelgroep, bijv. Op geografische ligging (regio, land en stad), geslacht en leeftijd.
  • Duidelijk meetbaarheid van de advertenties
  • Behoud van de relatie na een Like
  • De kosten zijn miniem in vergelijking met standaard advertenties
  • Both Social biedt simpele facturering zonder dat uw creditcard aan te pas komt. De weergave krijgt u duidelijk en overzichtelijk op één factuur!

 

Speciaal ontwikkelde software zorgt voor optimalisatie van uw online media campagne! Wij halen het maximale uit het online media budget. Neem contact met ons op.