Online adverteren

Internet heeft een nieuwe wending gegeven aan het adverteren. Both Social is de expert als u online advertenties wenst te plaatsten. 

Het adverteren op onine media geschied bij Both Social door middel van geadvanceerde software, artificial intelligence en een team van special specialisten.

Fase 1. Online Advertising Analyse

In deze fase wordt er samen met u gekeken naar de haalbaarheid van hetgeen u wenst te bereiken met uw onine advertentie campagne. Hieraan gekoppeld worden er meerdere persona’s uitgewerkt om te komen tot een uitstekend resultaat. Dit onderdeel richt zich daarom op het verkrijgen van inzicht wie bij uw doelgroep past en de boodschap die daarbij hoort.

Per online media platform (Facebook, LinkedIn, Instagram, etc.) kunt u snel en simpel de informatie opvragen over het aantal personen die aan uw doelgroep gekoppeld is.

Fase 2. Inzetten van de Advertenties

Both Social zet alles in het werk om de advertenties te plaatsen. Er wordt gezamelijk gewerkt naar uw doelstelling. Het bijwerken en onderhouden van advertenties wordt door het gespecialiseerd team gedaan. De resultaten van de advertenties worden voor u bewaard voor eventuele toekomstige campagnes. Zo wordt er steeds gewerkt naar de effectiviteit van het adverteren.

Advertentie voordelen via online media:

  • Gericht bereiken van uw doelgroep, bijv. Op geografische ligging (regio, land en stad), geslacht en leeftijd.
  • Duidelijk meetbaarheid van de advertenties
  • Behoud van de relatie na een Like
  • De kosten zijn miniem in vergelijking met standaard advertenties
  • Both Social biedt simpele facturering zonder dat uw creditcard aan te pas komt. De weergave krijgt u duidelijk en overzichtelijk op één factuur!

Speciaal ontwikkelde software zorgt voor optimalisatie van uw online media campagne!

 

Ga terug