Online media content marketing

Content marketing maakt een steeds groter onderdeel uit van een marketingstrategie. Ook op social media wint relevante ‘valuable’ content het van een simpele aanbieding. In plaats van een kale link naar een product verwachten volgers van je social media kanalen steeds vaker waarde-toevoegende content. Dit kan in allerlei vormen (denk aan blogs, video’s of infographics), maar moet aansluiten bij waar je volgers behoefte aan hebben. De schreeuwerige reclame verliest terrein aan inspirerende boodschappen en verhalen. Both Social helpt organisaties met content creation om tot originele en goede content te komen. 

Both Social kan het volledige content creation proces van je social media overnemen. Dit houdt doorgaans in dat het plaatsen van nieuwe berichten op de verschillende kanalen, interactie met gebruikers verzorgen en het creëren van nieuwe content.

Al jaren verzorgen wij de social media content en blogposts voor onze klanten. In welke precieze vorm wij dit gieten, wordt vooraf altijd met u overlegd. Alleen wekelijks een Facebookberichtje? Of meerdere keren per week op al uw kanalen berichten posten, in combinatie met een blog? Alles is mogelijk bij ons.

Aan het eind van iedere maand leveren wij bij u een rapportage op met daarin de resultaten van de content marketing. Zo ziet u in een oogopslag wat het effect is van de door ons ingezette middelen. Ook worden de punten waaraan gewerkt moet worden zichtbaar. Aan het eind van een rapportage wordt dan altijd een plan opgesteld voor de daaropvolgende periode. Zo blijven we het succes haarfijn in de gaten houden.

 

Ga terug