E-mailmarketing

Veel mensen denken dat e-mails niet meer zo vaak verstuurd worden, ze vinden het maar een beetje ouderwets allemaal. Dit klopt alleen niet, email is namelijk nog steeds ontzettend populair. Als bedrijf zijnde is het dan ook een super goede investering om aan e-mailmarketing te doen, hier zitten vele voordelen aan die er voor kunnen zorgen dat uw bedrijf beter op de kaart komt te staan.

Wat is E-mailmarketing precies?

E-mailmarketing, de naam zegt het eigenlijk al, is wanneer uw als bedrijf e-mails de deur uit doet om potentiƫle klanten te benaderen. Zo krijgt de klant dus uw bedrijf in zijn inbox, hierdoor weet u zeker dat het bericht aankomt. Vaak beland reclame in de spam box, door middel van e-mailmarketing kunt u er voor zorgen dat de klant het bericht wel onder ogen ziet.

Wat zijn de voordelen?

Het eerste voordeel is dat het contact met de klant vele malen persoonlijker is. Zo bouwt u een relatie op met de klant, dit is een cruciaal onderdeel van het opbouwen van een klantenkring. Een ander voordeel is dat het een goedkope vorm van reclame is die meer resultaat boekt dan een of ander foldertje. Als u dus uw naam bekend wilt maken dan kunt u dit prima via de mail doen. Ook is het zo dat u heel makkelijk een overzicht krijgt van de statistieken van de marketing. Dit is handig om te zien wat men van het bedrijf vindt en wat er verbeterd kan worden.

Wij kunnen u helpen

Het is niet fijn om alles zelf te moeten doen, vandaar dat wij u kunnen helpen. Zo kunt u de zorg uit handen geven, u hoeft alleen maar uw wensen door te geven over hoe alles er uit moet zien. Email marketing is dus vandaag de dag nog steeds een ideale vorm van marketing. Door dit toe te passen vergroot uw de aantallen van klanten die bij uw bedrijf komen, ook is er sprake van een erg persoonlijk contact.

Wilt u weten hoe uw organisatie e-mailmarketing succesvol kan inzetten? Neem dan nu contact met ons op!

[wpforms id=”7330″]