Online media en Facebook campagnes

  • Home
  • Home
  • Online media en Facebook campagnes

Hoe voer je goede online media campagnes? Hoe maak je een Facebook campagne succesvol? Wanneer is een Instagram campagne geslaagd? Allemaal vragen waar geen eenduidig antwoord op te geven is. Een gedegen gestructureerde aanpak bij het opzetten én uitvoeren van Facebook, Instagram, LinkedIn en andere online media campagnes is essentieel. Het begint allemaal met het vaststellen van doelen en doelgroepen. Aansluitend wordt het concept van de social media campagne bedacht. Daarna wordt de campagne ingericht en uitgevoerd. Bewaking en bijsturen van de campagne tijdens de looptijd zorgt voor optimalisatie en het succes.

De social coaches van Both Social begeleiden en ondersteunen profit en non-profit organisaties in het bedenken, opzetten en uitvoeren van succesvolle social media campagnes. De doelstellingen van onze klanten zijn hierbij altijd uitgangspunt voor de social media campagnes. De kanalen die worden ingezet zijn per campagne verschillend en worden afgestemd op doelstellingen en doelgroep. Both Social heeft ervaring met bijna alle social media kanalen waaronder Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube, Instagram en Pinterest.

Met social media campagnes kun je een enorm veel mensen bereiken en in beweging zetten. Gewoon maar wat doen op social media heeft echter al lang plaats gemaakt voor gestructureerd en resultaatgericht campagne voeren. Maar hoe gaat dat dan? Both social heeft hiervoor 2 oplossingen:

  1. De social coaches van Both social helpen en begeleiden u 1-op-1 bij het opzetten én uitvoeren van resultaatgerichte social media- en Facebook campagnes. U houdt de regie zelf in handen en maakt optimaal gebruik van de kennis en ervaring van onze coaches.
  2. U volgt een van onze social media cursussen en MasterClasses waarna u zelf uw social media campagnes kunt opzetten en uitvoeren. Uiteraard kunt u één van onze social coaches inschakelen wanneer u daar behoefte aan heeft.

Hoe dan ook, de social coaches van Both Social helpen u om social media campagnes succesvol in te zetten. Neem contact op met de coaches van Both Social, we maken graag een afspraak om te vertellen wat we voor u kunnen betekenen.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *