InCompany trainingen

Alle trainingen kunnen nu ook online gevolgd worden!

Met de InCompany trainingen van Both Social haalt u de experts in uw organisatie. Een InCompany training kan op individueel-, team- en/of organisatie niveau.

E-mailmarketing met MailChimp

E-mailmarketing met MailChimp

In tegenstelling tot wat velen beweren, is e-mailmarketing een uitstekende manier voor effectieve marketing. Met de service van MailChimp wordt dit extra aantrekkelijk voor u gemaakt.

Zakelijk bloggen

Zakelijk bloggen

Bloggen is de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen. Veel particulieren noemen zichzelf dan ook een blogger, en ook door menig organisatie wordt het belang van bloggen opgemerkt.

Google Analytics

Google Analytics

Verlangt u naar meer bezoekers op de website? Of wilt u weten wie de bezoekers van uw website zijn, zodat u uw marketingactiviteiten gerichter kan doorvoeren? Dan biedt Google Analytics uitkomst.

Vakgerichte social media

Vakgerichte social media

Bent u werkzaam in een specifiek vakgebied, zoals het onderwijs, de bouw of het onderwijs? En wilt u hier doelgericht en optimaal social media voor gaan inzetten? Dan biedt een workshop voor uw vakgebied uitkomst.

SEA Training

SEA Training

Er zijn op dit moment een hele hoop bedrijven in ons land. Ieder bedrijf moet weer zijn uiterste best doen om er voor te zorgen dat ze opvallen. Dit is nog niet zo heel makkelijk, u moet er namelijk echt voor zorgen dat de potentiele klant daadwerkelijk op uw website terecht komt.

SEO Training

SEO Training

SEO is een van de meest gebruikte methodes om extra klanten naar een website te halen. Als je iets opzoekt op het internet dan gebeurd dit toch wel vaak via Google. Google is niet voor niets de grootste zoekmachine van ons land. Hier kun je echt alles op vinden.

WordPress training

WordPress training

Het is helemaal niet meer zo moeilijk om zelf een website op te zetten. Uw kunt dit zo doen door middel van WordPress, dit systeem is op dit moment echt het beste op het gebied van goedkope en makkelijke websites.

Social Media Learn & Earn

Social Media Learn & Earn

Het Both social Learn & Earn pakket is een compleet social media kennismakingspakket voor organisaties die kennis en ervaring willen opdoen met social media maar niet direct in het diepe willen springen en allerlei campagnes willen starten.